Reed Business Education

Reed Business Education
Reed Business Education is uitgever van studiemateriaal voor gespecialiseerde opleidingen op academisch niveau, voor hbo en mbo. We geven onder andere boeken, apps en e-books uit voor de studierichtingen medisch, paramedisch, verpleging en verzorging, agogisch, welzijn en kinderopvang, overheid en politie, en beleid en management.  Voor het basisonderwijs geven we een schrijfmethode uit (Schrijven leer je zo!) en leermiddelen voor bewegingsonderwijs.


Nieuwe naam
Reed Business Education is de nieuwe naam van Elsevier Gezondheidszorg. Een nieuwe naam was nodig, omdat we steeds meer titels ontwikkelen op andere vakgebieden dan gezondheidszorg. Reed Business Education is een toonaangevende uitgever op educatief vlak, met titels als Coëlho,  Stapel & De Koning, Pedagogisch Kader, de serie Medische beeldvorming en radiotherapie en de reeks specialistische leerboeken voor verpleegkundigen.

Kwaliteit
Bij alle uitgaven hechten we grote waarde aan de kwaliteit. Daarom werken we samen met vooraanstaande auteurs en redacteuren. Zij zijn allen autoriteit in hun vakgebied en hebben uitgebreide kennis van theorie en praktijk.

Innovatie
Reed Business Education houdt rekening met digitale ontwikkelingen en behoeftes van studenten, docenten en auteurs. Steeds meer van onze uitgaven verschijnen als digitaal boek in StudieCloud, als e-book of als app. Inmiddels hebben bijna 50 titels een digitale component op StudieCloud. Intussen gaan we door met het ontwikkelingen van nieuwe digitale studiematerialen en blended learning.

Reed Elsevier
Reed Business Education is onderdeel van het wereldwijd opererende Reed Elsevier, dat vakinformatie verzorgt op het gebied van wetenschap, gezondheidszorg en rechten, en voor diverse bedrijfssectoren.

Reed Business Education geeft boeken uit op het gebied van gezondheidszorg, agogisch en overheid/politie in de vorm van studieboeken, e-books en apps. Voor iedere professional, student of docent is er iets te vinden in onze webshop. Reed Business Education leert je meer!

link: http://www.reedbusinesseducation.nl